Over Ons

BelgiumID is invoerder en distributeur voor kwalitatieve CCTV, brandmeldsystemen en toegangscontrole producten voor de professionele installateurs.

Movisys

Jaarlijks wordt er in België voor meer dan 80 miljoen euro aan bouwmaterialen en gereedschappen ontvreemd. Naast het materiële verlies brengen diefstallen vertragingen en extra kosten mee. Helaas ontsnappen ook uw werven niet aan het risico tot inbraken en plunderingen. 

Voor tijdelijk of langdurig toezicht hebben wij de MOVISYS (Mobile Video System) ontworpen. 

Bij alarm – door detectie van een beweging – wordt een video van 10 sec.  naar de meldkamer gestuurd. Die logt in op de MOVISYS om de beelden te analyseren en waarschuwt indien nodig de politie. Een geverifieerd alarm staat garant voor een snelle politie-interventie.

Het alarmsysteem werkt volledig autonoom: het werkt op batterijen van zeer lange levensduur, de verbinding met de meldkamer is een data verbinding via GPRS.

Kortom het systeem is snel, efficiënt en mobiel. 

De beelden kunnen live ter plaatse of vanop afstand door de werfverantwoordelijke, bouwheer of security agenten bekeken worden. Dit kan handig zijn om vanop afstand een werf op te volgen.  Gefilmde beelden worden opgeslagen zodat men ze na een incident kan gebruiken als bewijsmateriaal.

Bezorgmethoden

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum.